Τολό

Τολό ξενοδοχεία & διαμονή

Ελλάδα » Πελοπόννησος » Νομός Αργολίδας » Τολό

109

Διαμονή
Τολό

58

Ξενοδοχεία
Τολό

44

Δωμάτια
Τολό

1

Villas
Τολό

0

Ξενώνες
Τολό

6

Camping
Τολό

Όλα τα καταλύματα
Ταξινόμηση Εμφάνιση

Πληροφορίες
Τολό

Τολό

Τολό πληροφορίες

Τολό, λίγα λόγια για την περιοχή

Το Τολό (ή Τολόν), που κάποτε ήταν ένα μικρό ψαροχώρι σήμερα αποτελεί μια από τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές της Νότιας Πελοποννήσου. Το Τολό εκτείνεται κατά μήκος μιας υπέροχης αμμώδης παραλίας, ως το λιμάνι, σε απόσταση μόλις 12χλμ. από το Ναύπλιο.

 

Αποτελεί ιδανική επιλογή διακοπών τόσο για οικογένειες με μικρά παιδιά, καθώς η θάλασσα είναι ρηχή και καθαρή όσο και για εκείνους που λατρεύουν τη διασκέδαση και τη νυχτερινή ζωή, αφού αμέτρητα είναι τα μπαρ και τα κλαμπ που λειτουργούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Πολυάριθμα είναι τα ξενοδοχειακά καταλύματα στην περιοχή, τα οποία δημιουργήθηκαν ώστε να καλύψουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των επισκεπτών. Οι επιλογές είναι πολλές αφού μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε διαφόρους τύπους καταλυμάτων όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και ενοικιαζόμενες κατοικίες.

 

Αξίζει κανείς να επισκεφθεί τα νησάκια Ρομβη και Κορονήσι, είτε απολαμβάνοντας μια βαρκάδα στην πεντακάθαρη θάλασσα, είτε κολυμπώντας μέχρι εκεί. Το Ναύπλιο, ο Πόρος και η Μονεμβασία, είναι μόνο λίγα από τα μέρη, της ευρύτερης περιοχής, που μπορεί να επισκεφθεί κανείς έχοντας σαν αφετηρία το μαγευτικό Τολό.

Αξιοθέατα
Τολό

Χάρτης
Τολό